top of page

WIE ZIJN WE

Als ervaren boekhouder en bedrijfscoach begeleid ik u bij alle facetten van het ondernemerschap

KMK Accountancy is de commerciële benaming van ons boekhoudkantoor gelegen te Reet, geregistreerd onder Verheyen Accountants BV en erkend door het Instituut voor Accountants en Belastingconsulenten (IAB) onder erkenningsnummer 225866 - 4ABN - 19. Ons kantoor wordt geleid door bestuurder Kristof Verheyen, Accountant-Belastingconsulent en eveneens erkend door het IAB onder erkenningsnummer 13244 2 N 85. Medewerker Edik Balayan is zijn rechterhand.

Kristof Verheyen is een ervaren boekhouder, die in 2008 is afgestudeerd in de richting TEW aan de KULeuven. Nadien heeft hij de nodige ervaring opgedaan in gerenommeerde fiscaliteiten- en boekhoudkantoren gelegen regio Antwerpen en heeft hij in 2014 de eed afgelegd in de rechtbank van Antwerpen als erkend Accountant-Belastingconsulent.

KMK Accountancy staat – naast zijn jarenlange ervaring - bekend voor zijn transparante en duidelijke communicatie naar zijn cliënteel, die zich in diverse sectoren situeren, zoals de bouw, IT, horeca, groot- en kleinhandel, freelancers, bedrijfsleiders, consultants, medische en paramedische sector, maar ook managementvennootschappen.

Zowel de kleine zelfstandige als grote (familie)bedrijven zijn klant bij KMK. Of u nu een groot bedrijf heeft of een klein bijberoep, KMK staat voor professionaliteit en klantgerichtheid naar al haar klanten toe.

Gedurende de jaren heen heeft KMK een uitgebreid netwerk opgebouwd  van externe partners zoals fiscaal juristen, bedrijfsrevisoren, notarissen, verzekeringsmakelaars, financiële instellingen en specialisten in sociale wetgeving zodat wij u steeds als uw partner in diverse materies kunnen bijstaan.

Qua cliënteel mikt KMK geografisch gezien op de regio rond Antwerpen, Kontich en Mechelen. Wij begrijpen als geen ander dat verplaatsingen tijdsopslorpend zijn. Door onze goede ligging en mogelijkheid tot digitale boekhouding proberen wij op die manier de afstand tot onze klant in te perken. Wij zijn gelegen vlakbij afrit 8 van de E19 in Rumst, zodat wij snel en vlot bereikbaar zijn vanuit de grote regio rond Mechelen, Antwerpen, Kontich, Wilrijk, Boom, Berchem, Aartselaar en andere omliggende gemeenten.

bottom of page